سئو خارجی چیست؟

سئو خارجی (Off-Page SEO) تکنیکی هست که از آن میتوانید برای بهبود موقعیت سایت خود در صفحه نتایج موتور جستجو (SERPs) استفاده کنید. خیلی از افراد سئو خارجی را وابسته به لینک بیلدینگ میدانند، اما فقط این نیست.
به طور کلی، سئو خارجی با روشهای تبلیغاتی ارتباط دارد – فراتر از محتوای وب سایت – به منظور رتبهبندی بالاتر سایت در نتایج جستجو.
چرا سئو خارجی مهم است؟
موتورهای جستجو چندین دهه است که تلاش میکنند راهی برای بازگشت بهترین نتایج به جستجوهای کاربران پیدا کنند.
برای دستیابی به این هدف، آنها تعدادی از عوامل سئو داخلی (در زیر توضیح داده شده است)، برخی از عوامل دیگر موثر در کیفیت و عوامل سئو خارجی را در نظر میگیرند.
سئوی خارجی به آنها نشان میدهد که سایر وب سایتها و کاربران وب سایت شما را چگونه درک میکند.
وب سایتی که از کیفیت بالا و مفید برخوردار باشد به احتمال زیاد از نگاه وب سایتهای دیگر به عنوان مرجع (بک لینک) در نظر گرفته میشود. احتمالا برند منشن در شبکههای اجتماعی (لایکهای فیسبوک، توییتها، پینها و غیره) وجود دارد و ممکن است نشانهگذاری (bookmark) شود یا بین گروههای کاربران همفکر به اشتراک گذاشته میشود.
تمام این سیگنالها به موتورهای جستجو ‘چراغ سبز’ میدهند تا یک وب سایت را در نتایج بالاتری رتبهبندی کنند.
مزایای سئو خارجی
یک استراتژی موفق سئو خارجی مزایای زیر را برای صاحبان وب سایت ایجاد میکند:
افزایش رتبهبندی – این مهمترین مزیت سئو خارجی است. وب سایت شما رتبه بالاتری در SERPs خواهد داشت و این هم به معنای ترافیک بیشتر است.
افزایش رتبه صفحه – PageRank عددی بین ۰ تا ۱۰ است که نشان دهنده اهمیت یک وب سایت در نظر گوگل است.
این سیستم توسط لری پیج و سرگی برین (بنیانگذاران گوگل) اختراع شده و یکی از دلایلی است که گوگل در نشان دادن مرتبطترین نتایج به جستجوهای کاربران آنقدر موفق شد.
پیج رنک امروز تنها یکی از عوامل رتبهبندی ۲۵۰+ است که گوگل از آن برای رتبهبندی وب سایتها استفاده میکند.
قرار گرفتن در معرض دید بیشتر – رتبه بندی بالاتر همچنین به معنای قرار گرفتن در معرض دید بیشتر هست چون وقتی یک سایت در رده های برتر قرار می گیره: لینک های بیشتری دریافت می کنه، بیشتربازدید می خوره و بیشتر در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته میشه. مثل یک دنباله پایان ناپذیر از اتفاقاته که یک چیز به دیگری منتهی می شه و بعد به چیزی دیگه و …
ایجاد Trustworthiness یا اعتمادسازی – علاوه بر موارد فوق، گوگل به تازگی مفهوم Expertise, Authority و Trustworthiness (E-A-T) را معرفی کرده است که نقش مهمی در رتبهبندیها داشته و با سئو خارجی ارتباط مستقیم دارد.
به عنوان مثال، اگه میخواهید در موضوعی خاص، متخصص شناخته شوید، گفتن این حرف به تنهایی برای شما کافی نیست، بلکه سایر سایتهای مرتبط نیز باید موافق باشند و این از طریق لینکهایی بیان میشود که به وب سایت شما اشاره میکند. |
تفاوت سئو خارجی و سئو داخلی

برای جلوگیری از هرگونه سردرگمی برای مبتدیان، بیایید رابطه بین سئو خارجی و دیگر انواع سئو مثل سئو داخلی را بررسی کنیم.
برای درک تفاوت بین این دو، ابتدا باید بفهمید سئو چیست.
SEO یا بهینهسازی موتور جستجو اصطلاحی است که برای توصیف مجموعهای از فرایندها به کار میرود که هدف آن بهینهسازی یک وب سایت برای موتورهای جستجو است. SEO نه تنها برای بهدست آوردن بازدیدکنندگان با کیفیت از موتور جستجو مهم است، بلکه راهی برای بهبود کاربرپسندی سایت شما و افزایش اعتبار آن است.
موتورهای جستجو از الگوریتمهای پیچیدهای استفاده میکنند تا تعیین کنند که کدام صفحات را با چه ترتیبی برای نمایش این صفحات در نتایج جستجو، در ایندکس خود قرار دهند. سئو راهی است که با موتورهای جستجو به زبانی قابل فهم صحبت میکند و اطلاعات بیشتری در مورد وب سایت شما به آنها میدهد.
سئو دارای دو جزء اصلی به نامهای سئو داخلی و سئو خارجی است.
سئو داخلی
سئو داخلی به تنظیماتی اشاره میکند که میتوانید در وب سایت خود تغییر دهید تا برای موتورهای جستجو بهینه شود.
مهمترین عناصر سئو داخلی موارد زیر هستند :
- عناوین سئو و توضیحات متای بهینه شده
- ساختارهای URL بهینه شده
- ناوبری کاربر پسند (breadcrumbs و نقشه سایت کاربر)
- لینکهای داخلی بهینه شده
- قالببندی متن (استفاده از bold ،italics، و غیره)
- برچسب H1 و عناوین دیگر را به درستی بهینهسازی کردهاید
- بهینهسازی تصویر (اندازه تصویر، نام تصویر مناسب، استفاده از متن ALT )
- 404 صفحه کاربر پسند
- بارگذاری سریع صفحات
- صفحات موبایل فرندلی
- محتوای تازه و باکیفیت بالا (این همیشه مهمترین عامل سئو است!)
- لینکهای خارجی (بدون لینک شکسته و یا لینک به سایتهای ‘بد’ )
سئو خارجی
از سوی دیگر، سئوی خارجی تکنیکهایی دارد که با آن میتوانید برای خارج از مرزهای وب سایت خود استفاده کنید، بنابراین نام آن “سئو خارجی” است.
منابع برای کسب اطلاعات بیشتر تفاوت بین سئو داخلی و سئو خارجی – توضیح مفصلی در مورد تفاوت بین سئو داخلی و خارجی. |
تکنیکهای سئو خارجی

همانطور که در بالا ذکر شد، سئو خارجی به فعالیتهایی اشاره میکند که میتوانید خارج از مرزهای وب سایت خود انجام دهید. مهمترین تکنیکهای سئو خارجی عبارتند از:
لینک بیلدینگ
لینکبیلدینگ محبوبترین و موثرترین تکنیک سئو خارجی است. اساسا، با لینکبیلدینگ به وب سایتتان، سعی میکنید تا آنجا که ممکن است “رای” جمعآوری کنید، تا بتوانید رقبای خود را دور زده و رتبه بالاتری کسب کنید.
به عنوان مثال اگر کسی این مقاله را دوست داشته باشد و از وب سایت یا وبلاگش به آن ارجاع میدهد، این کار مثل این است که به موتورهای جستجو بگویید که این صفحه اطلاعات خوبی دارد.
در طول فرآیند رتبهبندی، موتورهای جستجو زمان تصمیمگیری در مورد اینکه کدام صفحات در کنار نتایج عبارت “سئو خارجی” نمایش داده شوند، این نکته را در نظر میگیرند.
در طول سالها وبمسترها سعی در ایجاد لینک به وب سایتهای خود برای کسب رتبه بالاتر داشتهاند و آنها روشهای زیادی را برای افزایش تعداد لینکها اختراع کردهاند.
این موارد موتورهای جستجو را وادار کرد قوانین بیشتری به الگوریتمهای خود اضافه کنند و بین لینکهای خوب و لینکهای بد تفاوت ایجاد کنند.
بیایید تفاوت بین این دو و دلیل اهمیت آن را ببینیم.
لینک بد چیست؟
لینک بد لینکی است که توسط مدیران وب به طور مصنوعی و تنها برای فریب الگوریتمهای موتور جستجو ایجاد شده است.
متداولترین نمونههای لینکهای بد عبارتند از:
وب دایرکتوری – چیزی شبیه صفحات زرد بود اما هر ورودی دارای لینکی بود که به یک وب سایت اشاره میکرد.
ثبت بکلینک در امضا کاربر – بسیاری از افراد در انجمنها و فرومها تنها برای بازگرداندن لینک به وب سایتشان اظهارنظر میکردند (آنها لینکها را در امضای خود قرار میدادند).
لینک نظر – همان مفهوم امضای انجمن که در آن شما میتوانستید در مورد وب سایت یا وبلاگ دیگری نظر دهید تا لینک دریافت کنید. حتی بدتر، به جای استفاده از نام واقعی خود، میتوانستید از کلمات کلیدی استفاده کنید، بنابراین به جای نوشتن “نظر توسط فاطمه”، “نظر توسط قوانین SEO” را بنویسید.
فهرست مقالات یا Article Directories – با انتشار مقالات خود در فهرست مقالهها میتوانستید یک (یا 2) لینک به وب سایتتان دریافت کنید.
برخی از دایرکتوریهای مقاله فقط محتوای منحصر به فرد را قبول میکردند در حالی که سایر دایرکتوریها هر چیزی را از مقالههای چرخشی گرفته تا مقالاتی که قبلاً منتشر شده را میپذیرفتند.
دایرکتوری محتواهای به اشتراک گذاشته شده – وب سایتهایی که به شما امکان انتشار محتوا را میدهند و در عوض، میتوانید به وب سایت خود چند لینک دهید.
طرحهای تبادل لینک – به جای تلاش برای انتشار محتوا، میتوانید با سایر مدیران وب سایتها تماس بگیرید و لینکها را مبادله کنید. به عبارت دیگر، من از وب سایت خودم به وب سایت شما لینک بدهم و شما نیز همین کار را انجام بدهید. در برخی موارد حتی میتوانید با انجام یک لینک 3 طرفه مبادلات پیچیدهتری انجام دهید: من از وب سایت خودم به وب سایت شما لینک میدهم اما شما از وب سایت دیگری به وب سایت من لینک میزنید.
توجه کنید که من برای توصیف همه روشهای بالا از زمان گذشته استفاده کردم زیرا نه تنها امروزه این روشها کار نمیکنند، حتی نباید آنها را امتحان کنید.
اگر سعی کنید موتورهای جستجو را برای ایجاد لینکهای مصنوعی “فریب” دهید، به احتمال زیاد نسبت به افزایش رتبه مجازات (Google Penalty) خواهید شد (به ویژه زمانی که صحبت از گوگل میشود). |
لینک خوب چیست؟
بنابراین، اگر لینکهای بالا مفید نیستند، لینک خوب چیست؟ در اینجا خلاصهای از ویژگیهای اصلی لینکهای خوب آورده شده است:
لینکهای خوب از وب سایتهای معتبر به دست میآیند – یکی از مفاهیم اساسی که باید در مورد لینکبیلدینگ و لینکها بدانید این است که این موضوع نه تنها به کمیت بلکه به کیفیت نیز مربوط میشود.
یعنی؛ دیگر اهمیتی ندارد که چند لینک به وب سایت شما اشاره میکند، اما مهمتر این است که این لینکها از کجا آمدهاند.
لینکهای خوبی از وب سایتهای مرتبط به دست میآیند – برای اینکه لینکی باارزش باشد باید توسط یک وب سایت مرتبط ارائه شود. به عنوان مثال، اگر در مورد سئو وبلاگ مینویسید و لینکی از یک وبلاگ مد و پوشاک دریافت میکنید، آن لینک، ارزش “لینک” از یک وبلاگ مرتبط و مشابه را ندارد.
لینکهای خوب دارای انکرتکست مرتبط هستند – Anchor Text توضیحات متنی یک لینک است و به موتورهای جستجو نشان میدهد که صفحه مورد نظر در مورد چیست. لینکهای خوب باید دارای انکرتکست مرتبط باشند.

به عنوان مثال، لینکی که با متن “سئو خارجی چیست” به این پست اشاره میکند، مهمتر از لینک با انکر “اینجا کلیک کنید” است.
در لینکهای خوب تگ ‘nofollow’ ضمیمه نشده است – در تلاش برای مبارزه با لینکهای ناخواسته و به منظور ارائه راهی برای وبمسترها برای لینک به وب سایت بدون عبور از هیچگونه Link juice(مثلا در مورد ads)، موتورهای جستجو آنچه را که به عنوان “لینک نوفالو” شناخته میشود، معرفی کردند.
“rel=”nofollow تگ ویژهای است که میتوانید به لینکی اضافه کنید که به موتورهای جستجو میگوید این لینک خاص را به عنوان رای اعتماد به وب سایت ارجاع شده حساب نکنید.

این کار به این منظور انجام شده است که بتوانید به وب سایتهای دیگر از وب سایت خود لینک دهید بدون این که ریسک گرفتار شدن برای فروش یا تبادل لینک را داشته باشید.
از نظر سئو خارجی، لینکهایی که دارای تگ ‘nofollow’ هستند توسط موتورهای جستجو نادیده گرفته میشوند و هیچ تاثیری بر رتبهبندی شما ندارند.
چگونه میتوان لینکهایی با کیفیت بالا برای وب سایت خود دریافت کرد؟
اگر از گوگل بخواهید به شما میگویند هر لینکی که به وب سایت شما اشاره میکند باید لینکهای طبیعی باشد.
لینکهای طبیعی دقیقاً همان چیزی هست که از نام آنها پیداست. صاحب سایت یا وبلاگنویس وب سایت یا وبلاگ دیگری را دوست دارد و طبیعتاً لینکی به وبلاگ خود اضافه میکند.
آیا این در واقعیت اتفاق میافتد یا این هم یک افسانه دیگر است؟ مطمئناً چنین است، اما شما باید واقعاً تلاش کنید تا به این نقطه برسید. برای مثال این وبلاگ را در نظر بگیرید. این وبلاگ لینکهای ورودی زیادی دارد چون سایر وبمسترها محتوا را جالب میدانند و من نیز در مقالههای خودم به سایتهای دیگر لینک میدهم زیرا محتوای آنها جالب است.
این همان تعریف صحیح در مورد لینکبیلدینگ طبیعی است. لینک از نظر خواننده ارزش بیشتری دارد تا موتور جستجو.
با این وجود، راههایی برای لینکبیلدینگ به وبسایت شما وجود دارد که از دستورالعملهای گوگل پیروی میکند.
موثرترین تکنیکهای لینکبیلدینگ عبارتند از:
1. انتشار محتوای شایسته لینک گرفتن – این مورد ممکن است کلیشهای به نظر برسد اما به دو دلیل بسیار مهم است.
اول این که اگر صفحه خود را به درستی به افراد مناسب تبلیغ کنید (با استفاده از بازاریابی شبکههای اجتماعی – مطالب بیشتر در ادامه همین مقاله)، محتوای عالی به شما لینکهای طبیعی میدهد.
ثانیاً، اگر محتوای خوبی ندارید، حتی اگر بتوانید لینکها را ایمن کنید، باز هم صفحه شما رتبهبندی نخواهد شد. یک عامل رتبهبندی که از لینک هم مهمتر است داشتن محتوایی است که هدف کاربر را برآورده کند. اگر این دو مورد وجود ندارد (محتوای خوب و لینکها)، نمیتوانید رتبهبندی کنید.
نمونههایی از محتوای قابل لینک عبارتند از: مطالعات موردی، تحقیقات اصلی، نظرات مختلف در مورد یک موضوع و به طور کلی محتوایی که منحصر به فرد و بیطرف است.
2. ارسال پست مهمان در وب سایتهای دیگر – ارسال پست مهمان یک روش رایج برای لینک دادن به وب سایت شما است. ایده ساده است:
- وب سایتهایی را میبینید که ارسال پستهای نویسندگان مهمان را میپذیرند
- شما آنها را با ایدههای خود مطرح میکنید
- شما پستها را با لینکی به وب سایت خود منتشر میکنید
مشکل این است که وب مسترها در طول سالهای گذشته بیش از حد از این روش سوءاستفاده کردهاند و گوگل قوانینی را در الگوریتمهای خود برای تشخیص و کاهش ارزش لینکهای پست مهمان اضافه کرده است.
البته همه آنها را به طور کامل نادیده نمیگیرند، اما اگر از وب سایتهای معتبری که بهتنهایی محتوای زیادی دارند و فقط برای ارسال پست مهمان نیستند، استفاده کنید، هنوز هم ارزش خود را دارند.
به عبارت دیگر، اگر یک وب سایت فقط پستهای نویسندگان مهمان را منتشر میکند، به احتمال زیاد لینک آن سایت هیچ ارزش یا تأثیر مثبتی بر رتبهبندی شما نخواهد داشت. اما لینک از یک وب سایت که دارای رتبه های خوب و محتوای خوبی است که از نویسندگان خود و مشارکت مهمان ایجاد شده، میتواند بر رتبه شما تأثیر مثبت بگذارد.
3. درخواست لینک – یکی دیگر از تکنیکهای رایج برای لینکبیلدینگ، درخواست لینک است. من خیلی طرفدار این روش نیستم، اما روزانه دهها ایمیل دریافت میکنم که لینک میخواهند.
ایده این است که شما وب سایتهای مرتبط را پیدا کرده، به آنها ایمیل بزنید و از آنها بخواهید به مطالب شما لینک دهند.
شانس دریافت جوابهای مثبت محدود است؛ اما صفر نیست بنابراین برای اینکه این روش برای شما جواب دهد، باید ایمیلهای زیادی ارسال کنید.
من این روش را به دلایل مختلفی دوست ندارم اما افراد دیگر از آن استفاده میکنند و اگر مایل به انجام به اندازه آن هستید، کار میکند.
4. لینک دادن به وب سایتهای دیگر از محتوای شما – نسخه بهتر روش بالا این هست که از محتوای خود به وب سایتهای دیگر لینک دهید و به آنها ایمیل بزنید تا آنها را از این موضوع مطلع کند. وب مسترها از دریافت لینک و جلب رضایت شما خوشحال خواهند شد.
این امر با تبادل لینک (که برخلاف دستورالعملهای گوگل است) متفاوت است زیرا بازگرداندن لینک بستگی به آنها دارد و بخشی از معامله یا توافقنامه مالی نیست.
5. انتشار تصاویر شایسته لینک گرفتن – این یک تکنیک قدیمی است که هنوز به خوبی کار میکند. ایده این است که تصاویر زیبایی را در وب سایت خود منتشر کنید (اینفوگرافیک، آمار، نمودارها، تصاویر، نمودارها) که افزودن مطالب با لینک به منبع اصلی برای افراد مفید است.
منابع برای کسب اطلاعات بیشتر
|
سئوی خارجی و سئو کلاه سیاه |
لینکبیلدینگ در گذشته راهی ساده برای دستکاری الگوریتمهای موتور جستجو بود و بسیاری از افراد ناخواسته سعی میکردند با ایجاد شبکههای لینکی که به تدریج منجر به ایجاد آنچه به عنوان سئو کلاه سیاه شناخته میشود، از این مزیت استفاده کنند. گوگل در تشخیص کلاه سیاه بسیار هوشمند شده است و با انتشار چندین بهروزرسانی الگوریتمی، توانستند مشکل را کنترل کرده و از نتایج جستجوی خود در برابر هرزنامهها محافظت کنند. |
مهمترین آنها عبارتند از: |
|
|
بازاریابی از طریق شبکههای اجتماعی
بازاریابی شبکههای اجتماعی بخشی از “سئو خارجی” است و اگر به آن فکر کنید، این نیز نوعی لینکبیلدینگ است.
چند نکته درباره بازاریابی شبکههای اجتماعی و سئو خارجی:
گوگل به طور رسمی اعلام کرده که علائم اجتماعی (مثل لایک کردن، کامنت، اشتراکگذاری) به طور مستقیم بر رتبهبندی تأثیر نمیگذارد. دلیل اصلی این است که این موارد به راحتی قابل دستکاری یا پرداخت هستند و آنها تصویر دقیقی از میزان محبوبیت یک پست اجتماعی را نشان نمیدهند.
همچنین باید توجه داشت که تقریباً تمام لینکهایی که از سایتهای شبکههای اجتماعی دریافت میکنید “nofollow” هستند، به این معنی که این نوع لینکها توسط موتورهای جستجو نادیده گرفته میشوند.
بنابراین، گرفتن هزاران لایک فیک برای پستتان، به هیچ وجه به سایت شما کمکی نمیکند. اما، اگر یک پست واقعاً در شبکههای اجتماعی مورد توجه قرار بگیرد یا حتی ویروسی شود، این امر به طور غیر مستقیم بر رتبه شما تأثیر میگذارد.
هزاران نفر پستهای محبوب را مشاهده میکنند و به احتمال زیاد وب مسترها از وبلاگهای خودشان به پست شما لینک میدهند.
یک راه دیگر برای فکر کردن در مورد نحوه استفاده از شبکههای اجتماعی برای اهداف لینکبیلدینگ این است:
زمانی که شما یک پست را منتشر میکنید، فقط توسط فالوورهای شما دیده میشود و تا زمانی که رتبهبندی بالایی در نتایج نداشته باشد، هیچ کس دیگری آن را نمیخواند یا در اینترنت پیدا نمیکند. در میلیاردها صفحهی منتشرشده گم میشود.
از سوی دیگر، اگر هر یک از پستهای خود را در شبکههای اجتماعی تبلیغ کنید و به مخاطبان بیشتری برسید، به احتمال زیاد افراد بیشتری آن را میخوانند و احتمال دارد که برخی افراد به آن لینک دهند.
اگر می خواهید یک قدم جلوتر بروید، میتوانید کمپینهای شبکههای اجتماعی خود را بهینه کنید تا افرادی را که بیشتر به پست شما لینک میدهند، هدف قرار دهید تا پستهای خود را به مخاطبان عمومی نشان دهید.
به طور خلاصه، شبکههای اجتماعی در صورت استفاده صحیح میتوانند بهطور غیر مستقیم به سئوی خارجی کمک کنند.
برند منشن
گوگل برندها را دوست دارد و ترجیح میدهد وب سایتهای برند را در بالای نتایج رتبهبندی کند. دلیل آن همان چیزی است که در بالا در مورد تخصص، اقتدار و اعتمادسازی توضیح داده شد. برندهای تجاری معتبرتر هستند و احتمالاً مورد اعتماد کاربران هستند و این به تجربه کاربری بهتر و کاربران شادتر گوگل تبدیل میشود.
تفاوت بین برند منشن، لینکبیلدینگ و بازاریابی در شبکههای اجتماعی در این است که برند منشن لزوماً لینکی به وب سایت شما ندارد. میتوان از نام تجاری یا برند شما در انجمنها، مقالات، نظرات یا شبکههای اجتماعی نام برد.
به عنوان بخشی از استراتژی سئو خارجی، باید هرگونه نظر مثبت در مورد وب سایت، محصولات یا نویسندگان خود را دنبال کنید و مطمئن شوید که به نظرات منفی یا گمراهکننده پاسخ می دهید.
اگر به نام تجاری لینک داده شود، خیلی بهتر است، اما حتی اگر اینطور هم نباشد، باز هم ارزشی دارد.
نظرات مشتریان
نظرات کاربران چه برای کسب و کار، وب سایت، خدمات و یا بررسی محصولات شما در رتبهبندی شما نقش دارند. نظرات کاربران موثرترین تکنیک سئو خارجی برای بازاریابی آنلاین محلی یا سئو محلی است.
تگ “nofollow” پیوست شده اما اگر از وب سایتهای معتبر (مانند Google My Business ،Yelp ،TrustPilot و غیره) تهیه شده باشد، میتواند بر رتبهبندی محلی شما تأثیر مثبت بگذارد. گوگل به این بررسیها اعتماد دارد و از آنها به عنوان سیگنال رتبهبندی استفاده میکند.
بنابراین، در صورت فروش محصولات یا خدمات، مشخصات کسب و کار خود را در همه وب سایتهای اصلی بررسی کنید و از مشتریان خود بخواهید نظرات خود را منتشر کنند.
افزودن نظرات در استراتژی سئو خارجی به شما کمک میکند تا بیشتر در موتورهای جستجو قرار بگیرید و برای کاربران خود اعتماد ایجاد کنید
نتیجهگیری
سئوی خارجی به اندازه سئوی داخلی اهمیت دارد. اگر میخواهید کمپینهای سئو شما موفق باشد، باید هر دو را انجام دهید.
وقتی به لینکبیلدینگ فکر میکنید راه ساده را انتخاب نکنید، بلکه سعی کنید از جاهایی که دسترسی به آنها دشوار است لینک بگیرید. هرچه دستیابی به لینک دشوارتر باشد، ارزش بیشتری دارد.
در گذشته، شما به راحتی میتوانستید هزاران لینک دریافت کرده و رتبه بالاتری کسب کنید، اما امروزه باید به کیفیت محتوای خود نیز توجه ویژهای داشته باشید.
پیشنهاد من برای مبتدیان این است که ابتدا روی ایجاد یک وب سایت عالی با محتوای عالی تمرکز کنید و سپس کار خود را روی سئو خارجی شروع کنید تا لینکهایی را که میتواند در رتبهبندی شما تغییر ایجاد کند، بدست آورید.
هر روش را جداگانه امتحان کنید تا متوجه شوید که کدام روش برای وب سایت شما بهتر کار میکند و این کار را به طور مداوم انجام دهید و به زودی تأثیر مثبتی بر رتبهبندی خود خواهید دید.
15 دیدگاه ها